Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy a platby

Možnosti dopravy a platby

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS.

Celý článok

Vybrané články

Výroba cigary na Kube

Výroba cigary na Kube

Výroba cigár.

Značka cigár MAB

Značka cigár MAB

Vyvážená chuť od prvého potiahnutia až po posledné, výnimočná chuť a krásna štruktúra popola - jednoducho skvelý…

Fajčenie cigary v Európe

Fajčenie cigary v Európe

Cigary v Európe.

Značka cigár Davidoff

Značka cigár Davidoff

Davidoff - jedna z najúspešnejších značiek cigár na svete.

Nová edícia vodky Absolut - Absolut Juice Edition

Nová edícia vodky Absolut - Absolut Juice Edition

To pravé ovocné so značkou Absolut..

Cigara zvaná Havana

Cigara zvaná Havana

Tabak sa chemicky delí do dvoch skupín. Väčšina tabakov obsahuje...