Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy a platby

Možnosti dopravy a platby

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS.

Celý článok

Vybrané články

Značka cigár Cohiba

Značka cigár Cohiba

Historici sa už po niekoľko storočí dohadujú, čo vlastne slovo cohiba označovalo v jazyku indiánov ...

Cigary Jamajka - prehľad

Cigary Jamajka - prehľad

Prehľad cigár Jamajka

Značka cigár Bolivar

Značka cigár Bolivar

Cigary Bolivar boli uvedené na trh v roku 1901 spoločnosťou Rocha z Havany.

Cigary Honduras - prehľad

Cigary Honduras - prehľad

Prehľad cigár Honduras

Úvod

Úvod

Cigary sa fajčia pomaly – pre odpočinok a potešenie...

Koňak či brandy?

Koňak či brandy?

Zjednodušene povedané - každý koňak je brandy, ale nie každé brandy je koňak.