Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy a platby

Možnosti dopravy a platby

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS.

Celý článok

Vybrané články

Značka tequily Tezón

Značka tequily Tezón

Prémiová tequila vyrábaná podľa tradičnej receptúry

COHIBA Esplendidos – ocenená cigara 2014

COHIBA Esplendidos – ocenená cigara 2014

COHIBA Esplendidos – 11. najlepšia cigara na svete roku 2014 podľa prestížneho magazínu Cigar Aficionado.

Značka cigár Cuesta-Rey

Značka cigár Cuesta-Rey

Cuesta-Rey vyrába v Dominikánskej republike tri série vysoko kvalitných ručne balených cigár

Značka cigár Davidoff

Značka cigár Davidoff

Davidoff - jedna z najúspešnejších značiek cigár na svete.

Dominikánska republika

Dominikánska republika

Dominikánska republika sa rozkladá na dvoch tretinách ostrova Haiti, predtým Hispaniola, v Karibiku, ktorého západnú…