Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS a služby DEPO.

Celý článok

Vybrané články

Tabak do vodnej fajky

Tabak do vodnej fajky

Tabak do vodnej fajky nebol vždy ochutený. Vznikol náhodou.

Od semienka k fajkovému tabaku

Od semienka k fajkovému tabaku

Ako sa z obyčajného tabakového semienka stane exkluzívny tabak pre chvíle pohody...

Joya de Nicaragua

Joya de Nicaragua

Cigary z Nikaraguy vstali z popola.

Cigary značky C. A. O.

Cigary značky C. A. O.

Honduraské cigary C. A. O. nás sprevádzajú od roku 1995.

Zippo zapalovače Armor®

Zippo zapalovače Armor®

Zippo zapaľovače so zosilnenou konštrukciou pre bohatšie a reliéfnejšie zdobenie.

Ovocné brandy z nášho regiónu

Ovocné brandy z nášho regiónu

Od Nemecka až po Južnú Afriku máme možnosť spoznávať miestne destiláty pálené z rôzneho ovocia.