Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy a platby

Možnosti dopravy a platby

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS.

Celý článok

Vybrané články

Značka cigár Davidoff

Značka cigár Davidoff

Davidoff - jedna z najúspešnejších značiek cigár na svete.

Značka cigár Bolivar

Značka cigár Bolivar

Cigary Bolivar boli uvedené na trh v roku 1901 spoločnosťou Rocha z Havany.

Úvod

Úvod

Cigary sa fajčia pomaly – pre odpočinok a potešenie...

Ako sa zbiera tabak

Ako sa zbiera tabak

Pri zbere tabaku, ktorý nastáva asi 80 dní po zasiatí, plantážoví robotníci listy...

Ako sa pestuje tabak

Ako sa pestuje tabak

Materiál v cigarách havana je namiešaný zo štyroch – piatich tabakových listov criolla, ktoré môžu vziať iba...