Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS a služby DEPO.

Celý článok

Vybrané články

Starostlivosť o vodnú fajku

Starostlivosť o vodnú fajku

Radosť z fajčenia budete mať iba v prípade správnej starostlivosti o vašu fajku. Zadymená, zadechtovaná alebo znečistená…

Cigarový prstienok

Cigarový prstienok

Dnes je to len ozdoba, ale v minulosti mal funkciu ochrániť ruky bohatých fajčiarov ...

Zrenie rumu

Zrenie rumu

Na to, aby sa stal z destilátu kvalitný rum potrebujete trpezlivosť a čas.

Ako cigaru zapaľovať

Ako cigaru zapaľovať

Zapáliť cigaru naozaj neznamená iba k nej priložiť plameň. Dobre a so starostlivosťou zapálená cigara vás v každom…

Tabak si žiada starostlivosť

Tabak si žiada starostlivosť

Starostlivosť o tabak

Ashton

Ashton

Cigary z portfólia tejto značky sa vyznačujú prvotriednou kvalitou a spolu so širokým sortimentom ponúkajú ucelený…