Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS a služby DEPO.

Celý článok

Vybrané články

Od semienka k fajkovému tabaku

Od semienka k fajkovému tabaku

Ako sa z obyčajného tabakového semienka stane exkluzívny tabak pre chvíle pohody...

Cigary značky C. A. O.

Cigary značky C. A. O.

Honduraské cigary C. A. O. nás sprevádzajú od roku 1995.

Zippo zapalovače Armor®

Zippo zapalovače Armor®

Zippo zapaľovače so zosilnenou konštrukciou pre bohatšie a reliéfnejšie zdobenie.

Úschova a skladovanie cigár

Úschova a skladovanie cigár

Cigary sú živým organizmom, venujme im pred zapálením dostatočnú pozornosť a starostlivosť a oni sa nám odmenia…