Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS a služby DEPO.

Celý článok

Vybrané články

Renesancia vodných fajok

Renesancia vodných fajok

„Cigarety sú pre nervóznych ľudí, súťaživých ľudí, ľudí v strese. Keď fajčíme vodnú fajku, máme čas na…

Značka tequily Tezón

Značka tequily Tezón

Prémiová tequila vyrábaná podľa tradičnej receptúry

ARDBEG whisky z ostrova Islay

ARDBEG whisky z ostrova Islay

Whisky, ktorá spoznávala vesmír.

Od semienka k fajkovému tabaku

Od semienka k fajkovému tabaku

Ako sa z obyčajného tabakového semienka stane exkluzívny tabak pre chvíle pohody...

Čo je wrapper?

Čo je wrapper?

Konštrukcia cigary je známa svojimi vrstvami a majstrovstvom ich prepojenia.