Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy a platby

Možnosti dopravy a platby

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS.

Celý článok

Vybrané články

Hennessy - koňak s históriou

Hennessy - koňak s históriou

Podobne ako ročníkové víno, tak i Hennessy v sebe ukrýva dušu údolia Charente.

Rada fajok Shorty

Rada fajok Shorty

Vezmite si svoju fajku so sebou, kam Vás život zavedie

Johnnie Walker prináša White Walker Game of Thrones limited edition

Johnnie Walker prináša White Walker Game of Thrones limited edition

Pošlite havrana - Škót oficiálne vstúpil do ríše. Johnnie Walker je hrdý na to, že predstavuje túto limitovanú…

Príbeh rumu

Príbeh rumu

Ochutnajme rum - poklad z cukrovej trstiny!

Ako sa zbiera tabak

Ako sa zbiera tabak

Pri zbere tabaku, ktorý nastáva asi 80 dní po zasiatí, plantážoví robotníci listy...

Osviežujúce Daiquiri nečaká iba na leto

Osviežujúce Daiquiri nečaká iba na leto

Privoňajte ku kubánskym vôňam aj v zime