Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy a platby

Možnosti dopravy a platby

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS.

Celý článok

Vybrané články

Značka fajok Peterson

Značka fajok Peterson

„Premýšlajúci muž fajčí fajku Peterson“

Výroba cigary na Kube

Výroba cigary na Kube

Výroba cigár.

Príbeh rumu

Príbeh rumu

Ochutnajme rum - poklad z cukrovej trstiny!

Značka cigár MAB

Značka cigár MAB

Vyvážená chuť od prvého potiahnutia až po posledné, výnimočná chuť a krásna štruktúra popola - jednoducho skvelý…

Ako sa pestuje tabak

Ako sa pestuje tabak

Materiál v cigarách havana je namiešaný zo štyroch – piatich tabakových listov criolla, ktoré môžu vziať iba...