Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS a služby DEPO.

Celý článok

Vybrané články

Gurkha ako symbol luxusu

Gurkha ako symbol luxusu

Luxusné cigary, ktoré sú mnoho krát prirovnávané k Rolls Royceom.

Metaxa - slnečný pozdrav z Grécka

Metaxa - slnečný pozdrav z Grécka

Príbeh Metaxy sa nesie v duchu odhodlania dokázať niečo nové, neprebádané.

Ser Jacopo

Ser Jacopo

Talianska "renesancia" vo fajkovom svete

Zippo Slim - elegancia pre dámy

Zippo Slim - elegancia pre dámy

Zapaľovače Zippo Slim sprevádzajú dámy už od roku 1956.

Osviežujúce Daiquiri nečaká iba na leto

Osviežujúce Daiquiri nečaká iba na leto

Privoňajte ku kubánskym vôňam aj v zime