Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti GLS.

Celý článok

Vybrané články

Absint alebo zelená víla

Absint alebo zelená víla

Absint, liehovina, ktorá sa nikdy nepije bez rozmyslu.

Druhy fajkového tabaku

Druhy fajkového tabaku

Krátky prehľad druhov tabaku používaných na výrobu fajkových tabakových zmesí...

Najpredávanejšie fajky od značky Peterson

Najpredávanejšie fajky od značky Peterson

Aj keď Peterson ponúka nespočetné množstvo rôznych vyhotovení fajok, sú predsa len niektoré, ktoré sú milovníkmi…

Cigarový prstienok

Cigarový prstienok

Dnes je to len ozdoba, ale v minulosti mal funkciu ochrániť ruky bohatých fajčiarov ...

Vodné fajky vo výnimočnom tvare

Vodné fajky vo výnimočnom tvare

Vodná fajka - čaro orientu v novom vydaní - čisté línie, kvalitné materiály, 100 % funkčnosť.

AMRUT - whisky z krajiny, kde by ste ju nehľadali

AMRUT - whisky z krajiny, kde by ste ju nehľadali

Aj v ďalej Indii prišli na chuť tohto unikátneho zlatistého moku.