Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti GLS.

Celý článok

Vybrané články

Káva z Ostrova slobody

Káva z Ostrova slobody

Kubánska káva má zmiešanú reputáciu a vysokú cenu. Vo všeobecnosti má plné telo, slabú kyslosť, vyváženú sladkosť…

Angostura - rum z Trinidau a Tobago

Angostura - rum z Trinidau a Tobago

Karibik je domov mnohých kvalitných rumov a Angostura svojim pôvodom patrí medzi nich.

Renesancia vodných fajok

Renesancia vodných fajok

„Cigarety sú pre nervóznych ľudí, súťaživých ľudí, ľudí v strese. Keď fajčíme vodnú fajku, máme čas na…

Čo robiť s novou fajkou?

Čo robiť s novou fajkou?

Toto je najdôležitejšia časť, teraz môžete urobiť z dreva fajku alebo nepoužiteľnú smradľavú vec. Preto si ju…