Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS a služby DEPO.

Celý článok

Vybrané články

Pár tipov ako si ešte viac užiť fajčenie fajky

Pár tipov ako si ešte viac užiť fajčenie fajky

Nechajte sa inšpirovať a možno budete prekvapení...

Vodná fajka a ženy

Vodná fajka a ženy

Fajčili vodnú fajku v Európe prevažne ženy?

Úvod

Úvod

Cigary sa fajčia pomaly – pre odpočinok a potešenie...

COHIBA Esplendidos – ocenená cigara 2014

COHIBA Esplendidos – ocenená cigara 2014

COHIBA Esplendidos – 11. najlepšia cigara na svete roku 2014 podľa prestížneho magazínu Cigar Aficionado.

Fajky Jirsa

Fajky Jirsa

Od malých fajok, až po ručne vyrábané solitéry.