Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS a služby DEPO.

Celý článok

Vybrané články

Cigary Cuesta Rey

Cigary Cuesta Rey

Značka, ktorá prináša cigarové pokušenie od roku 1884.

Cigary Dominikánska republika - prehľad

Cigary Dominikánska republika - prehľad

Prehľad cigár Dominikánska republika

Cigary značky C. A. O.

Cigary značky C. A. O.

Honduraské cigary C. A. O. nás sprevádzajú od roku 1995.

Pár tipov ako si ešte viac užiť fajčenie fajky

Pár tipov ako si ešte viac užiť fajčenie fajky

Nechajte sa inšpirovať a možno budete prekvapení...

Rituál plnenia fajky

Rituál plnenia fajky

Vedieť správne natlačiť tabak do hlavičky fajky je zručnosť, ktorá nesmie chýbať správnemu milovníkovi fajčenia…

ARDBEG whisky z ostrova Islay

ARDBEG whisky z ostrova Islay

Whisky, ktorá spoznávala vesmír.