Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Overenie veku, možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Overenie veku, možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Overenie veku 18 + a doručovanie zásielok - všetko čo potrebujete vedieť pri nákupe na jednom mieste.

Celý článok

Vybrané články

Kávová špecialita Cortado

Kávová špecialita Cortado

Aj káva s mliekom môže prekvapiť.

Nicarao Exclusivo

Nicarao Exclusivo

Nicarao Exclusivo je ovocím virtuozity pri tvorbe cigár.

Rok zajaca

Rok zajaca

Podľa čínskeho horoskopu začína 1. februára 2023 o 7,00 hod. rok Zajaca. Tento rok je označovaný ako rok vodného…

Cigary Jamajka - prehľad

Cigary Jamajka - prehľad

Prehľad cigár Jamajka

Nová šumivá srdcovka

Nová šumivá srdcovka

Je neuveriteľné množstvo kombinácii mixovaných drinkov. Ich základom je kvalitný alkohol v podobe rumu, whisky, ginu…

Oliva uvádza na trh limitovanú edíciu „Tabolisa Uno“

Oliva uvádza na trh limitovanú edíciu „Tabolisa Uno“

Nová továreň Tabolisa Uno je hrdou nositeľkou vlajky OLIVA CIGAR.