Informácie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Príloha č. 2 k obchodným podmienkam

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Príloha č. 1 k obchodným podmienkam

Celý článok

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Možnosti dopravy, platby a nákupu tovaru

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti UPS a služby DEPO.

Celý článok

Vybrané články

V čom tkvie čaro Prosecca?

V čom tkvie čaro Prosecca?

Jemne žlté vínko s bublinkami? Možno aj tak by označili milovníčky tohto nápoja prosecco. My sa však bude snažiť…

Glenfiddich - whisky s dušou Škótska

Glenfiddich - whisky s dušou Škótska

Jedna z najlepším sigle malt whisky ...

COHIBA Esplendidos – ocenená cigara 2014

COHIBA Esplendidos – ocenená cigara 2014

COHIBA Esplendidos – 11. najlepšia cigara na svete roku 2014 podľa prestížneho magazínu Cigar Aficionado.

Fajčiarske potreby

Fajčiarske potreby

Fajčiarske potreby

Značka cigár MAB

Značka cigár MAB

Vyvážená chuť od prvého potiahnutia až po posledné, výnimočná chuť a krásna štruktúra popola - jednoducho skvelý…

Johnnie Walker prináša White Walker Game of Thrones limited edition

Johnnie Walker prináša White Walker Game of Thrones limited edition

Pošlite havrana - Škót oficiálne vstúpil do ríše. Johnnie Walker je hrdý na to, že predstavuje túto limitovanú…