Perla del Mar

Objav "zlatého listu" priniesol do života nový pôžitok.

Perla del Mar

Prví dobyvatelia objavili „zlatý list“ na ostrove Kuba. Tieto vysušené tabakové listy boli prezentované ako dar od domorodcov a boli zrolované do šúľkov na fajčenie. Tento zážitok bol taký príjemný, že mu podľahli a následne sa fajčenie cigár rozšírilo po celej Európe a ostrov, ktorý produkoval tieto nádherné listy, dostal názov La Perla del Mar, perla mora.
V roku 2012 vzdal J.C. Newman hold posvätnému rituálu fajčenia cigár opätovným uvedením Perly del Mar na trh. Tradične kubánska značka, Perla del Mar, sa teraz vyrába v PENS-e, tej istej butikovej továrni, ktorá vyrába veľmi populárne značky Brick House a El Baton.
Plnivo a spojivo – tabakové listy sú pestované a dorábané v štyroch rôznych odlišných oblastiach v Nikarague - Pueblo Nuevo, La Reina, Condega a Jalapa. V spojení s jemným krémovým obalom poskytuje táto zmes ľahšiu, sviežejšiu chuť s hĺbkou chuti a komplexnosťou, ktorú si fajčiari cigár na nikaragujskom tabaku obľúbili. Cigary sú dostupné v svetlej verzii a aj ako maduro. Prírodný odtieň krycieho listu  má svieži originálny Connecticut Broadleaf.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Komentáre k článku

Doposiaľ nebol pridaný žiadny komentár.

Komentáre môžu pridávať len registrovaní užívatelia.

Vybrané články

Netradičná chuť vodnej fajky

Netradičná chuť vodnej fajky

Ak pri fajčení vodnej fajky radi experimentujte môže využiť chuť a vôňu ovocia k ozvláštneniu pohodových chvíľ.

Fajky Jirsa

Fajky Jirsa

Od malých fajok, až po ručne vyrábané solitéry.

Vodná fajka a ženy

Vodná fajka a ženy

Fajčili vodnú fajku v Európe prevažne ženy?

Šálka kávy je najdostupnejší luxus

Šálka kávy je najdostupnejší luxus

Cenový rozdiel medzi nekvalitnými zrnkami a veľmi kvalitnými je menší ako si myslíte.

Koňak či brandy?

Koňak či brandy?

Zjednodušene povedané - každý koňak je brandy, ale nie každé brandy je koňak.

Mauro Caffé - klenot z juhu Talianska

Mauro Caffé - klenot z juhu Talianska

Priekopníci vo svete kávy...